Hinnasto

65,-
Minimiveloitus 2h

1h

189,-

3h

365,-

6h

Isompien järjestely- ja raivauskohteiden hinnat sovitaan erikseen, edullisemmalla tuntihinnalla.
Palvelusta saa kotitalousvähennystä. Vähennys on 60 % työn osuudesta. 

Kaikki hinnat sis.alv. 24%.

- Palveluiden tilaus on sitova.

- Peruutus pitää tapahtua 48h ennen sovittua tapaamista puhelimitse tekstiviestillä tai sähköpostilla, muutoin tilattu palvelu laskutetaan täysimääräisenä.

- Matkakulut sisältyvät hintaan 20 km säteellä Palokasta (Jyväskylä). Ylittävältä osalta veloitetaan matkakorvaus 0,55 euroa/kilometri (sis.alv 24%).

Kuinka kauan aikaa kuluu järjestäessä?

 

-  Keittiö 4-6 h, eteinen 3-4h, vaatehuone/vaatekaapit 3-4h, lastenhuone/työhuone/vierashuone 4-6h, varasto/kellari (pieni) 5-6h.

 

- Asiakkaan tavaramäärä sekä oma päätöksenteko vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti työssä edetään ja kuinka nopeasti homma valmistuu. Päätöksenteko helpottuu yleensä, kun projektissa päästään eteenpäin. Tarkkaa aikaa on yleensä vaikea sanoa.


- Lopullinen hinta määräytyy järjestettävän kohteen laajuuden perusteella, mutta jo muutaman tunnin järjestelyllä pääsee hyvään alkuun ja asiakas voi jatkaa tämän jälkeen projektia omatoimisesti.

- Palvelustani saa 60 % kotitalousvähennystä. Vuonna 2022 maksimimäärä kotitalousvähennykselle on 3 500 euroa henkilöltä, josta omavastuu on 100 €. Katso lisää vero.fi.

- Ammattijärjestäjä ei ole siivooja, vaikka imuroimme, pyyhimmekin hyllyjä, tasoja ja pintoja samalla kun raivaamme. Tärkeää on ymmärtää kaaoksen aiheuttamat syyt ja yrittää saada muutosta tähän toimintaan. Älä siivoa tai järjestele etukäteen.

- Ammattijärjestäjän positiivisella ja järjestelmällisellä työotteella saadaan yhdessä tuloksia aikaan.

Peruutusehdot