top of page
Hinnasto

Hinnasto

Etäohjaus sinulle, joka haluat järjestellä omatoimisesti, 50,- 

1h

Pieni järjestelypaketti 189,-

3h

Iso järjestelypaketti 365,-

6h

-Isompien järjestely- ja raivauskohteiden hinnat sovitaan erikseen, edullisemmalla tuntihinnalla.
-Palvelusta saa kotitalousvähennystä 60 % työn osuudesta.
-Järjestämisen tuntihinta erikseen ostettuna 65 €. 
-Tutustumiskäynti on aina ILMAINEN (Jyväskylä). 

Kaikki hinnat sis.alv. 24%.

- Palveluiden tilaus on sitova.

- Peruutus pitää tapahtua 24h ennen sovittua tapaamista puhelimitse tekstiviestillä tai sähköpostilla, muutoin tilattu palvelu laskutetaan täysimääräisenä.

- Matkakulut sisältyvät hintaan 20 km säteellä Palokasta (Jyväskylä). Ylittävältä osalta veloitetaan matkakorvaus 0,55 euroa/kilometri (sis.alv 24%).

-Huom! Etäohjauksesta ei saa kotitalousvähennystä. 

Kuinka kauan aikaa kuluu järjestäessä?

 

-  Keittiö 4-6 h, eteinen 3-4h, vaatehuone/vaatekaapit 3-4h, lastenhuone/työhuone/vierashuone 4-6h, varasto/kellari (pieni) 5-6h.

 

- Asiakkaan tavaramäärä sekä oma päätöksenteko vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti työssä edetään ja kuinka nopeasti homma valmistuu. Päätöksenteko helpottuu yleensä, kun projektissa päästään eteenpäin. Tarkkaa aikaa on yleensä vaikea sanoa.


- Lopullinen hinta määräytyy järjestettävän kohteen laajuuden perusteella, mutta jo muutaman tunnin järjestelyllä pääsee hyvään alkuun ja asiakas voi jatkaa tämän jälkeen projektia omatoimisesti.

- Palvelustani saa 60 % kotitalousvähennystä. Vuonna 2023 maksimimäärä kotitalousvähennykselle on 3 500 €/hlö, josta omavastuu on 100 €. Katso lisää vero.fi.

- Ammattijärjestäjä ei ole siivooja, vaikka imuroimme, pyyhimmekin hyllyjä, tasoja ja pintoja samalla kun raivaamme. Tärkeää on ymmärtää kaaoksen aiheuttamat syyt ja yrittää saada muutosta tähän toimintaan. Ethän siivoa tai järjestele ennen käyntiäni.

- Ammattijärjestäjän positiivisella ja järjestelmällisellä työotteella saadaan yhdessä tuloksia aikaan.

Peruutusehdot

bottom of page