top of page
  • jarjestaelamasi

Ammattijärjestäjä auttaa arjessa

Kuka olen?

Olen koulutettu ammattijärjestäjä Mari Alanko ja toimin ammattijärjestäjänä Jyväskylän alueella. Olen äskettäin perustanut yrityksen Tila haltuun, joka tarjoaa ammattijärjestäjän palveluita kotitalouksille sekä yrityksille. Työssäni koulutettuna ammattijärjestäjänä autan ihan tavallisia ihmisiä tavarahaasteiden keskellä. Ammattijärjestäjä on vähän niin kuin personal trainer, joka auttaa, tsemppaa ja neuvoo konkreettisesti. Mitään tavaroita ei poisteta ilman asiakkaan lupaa ja järjestelytyö tehdään yhdessä asiakkaan kanssa luottamuksellisesti ja yksilölliset tarpeet huomioon ottaen. Autan asiakasta näkemään tilanteen uudessa valossa ja eri näkökulmista.



Taustaa


Ammattijärjestäjäksi kouluttautuminen oli pitkäaikainen haaveeni ja olin

katsellut koulutusta jo useamman vuoden ajan. Puolison vakava sairastuminen sekä oman kodin mikrobivaurio ja sen vuoksi tavaroiden ja huonekalujen pakkohävitys lopulta sysäsivät minut opiskelemaan ammattijärjestäjäksi alkuvuodesta 2021. Olen aikaisemmalta koulutukseltani sairaanhoitaja sekä kätilö ja työkokemusta minulla on tuosta ihmisläheisestä työstä yli 15 vuoden ajalta. Lisäksi olen äiti kolmelle sekä myös bonusäiti. Ymmärrän siis hyvin

lapsiperheen arjen kiireet sekä haasteet kaiken sen tavaramäärän keskellä.



Lisäksi


Ammattijärjestäjänä olen ratkaisukeskeinen, luotettava sekä kannustava

järjestyksen ammattilainen. Olen Suomen ammattijärjestäjien ry:n jäsen ja minua sitoo vaitiolovelvollisuus. Työ tehdään aina yhdessä asiakkaan kanssa luottamuksellisesti ja yksilölliset tarpeet huomioon ottaen.


Kaaosta tai tavaramäärää ei tarvitse selittää eikä hävetä. Sinun ei myöskään tarvitse pelätä, että kertoisin jotakin kodistasi tai tavarahaasteistasi muille. Ammattijärjestäjän positiivisella ja järjestelmällisellä työotteella saadaan yhdessä tuloksia aikaan. Otetaan yhdessä kaaos kuriin ja tila haltuun.



Tervetuloa aloittamaan helpompi arki!



bottom of page